Äntligen har det kommit något som jag gillar!

Jag är helt fast! Så sjukt bra, haha t.o.m mamma tycker den är bra. Det handlar om ett gäng läkare som är i sydamerika och får allting från djungeln! Hehe, kanske inte låter så bra men det är så sjukt bra! Det är samma personer som gjort Greys Anatomy. Jag och Mathilda älskar det och jag tycker ni borde kolla på det. :)
ONSDAGAR 21:55



LOVE! ♥

TACK & GRATTIS MICKE! ♥♥


Grattis Micke! Du har nu äntligen blivit 25 år, gamling! ;)
Nu när jag ändå skriver om dig i bloggen så kan jag ju alltid tacka dig för allt du har gjort för mig!
Du har hjälpt mig så sjukt mycket med musiken, och jag är så jäkla tacksam för det! Inte nog med det, du är en vän som jag inte glömmer! Du är som en storebror till mig, en storebror som jag alltid velat ha och som jag halvt fått! TACK FÖR ATT DU FINNS! ♥


Är det påsk så är det ;)

GLAD PÅSK PÅ ER! TÄNKTE BJUDA PÅ LITE BILDER FRÅN MIN DAG!
HA DET BRA PÖSS <3





Nej, jag kanske ska ta och...

... slänga in ett nytt inlägg med tanke på att jag inte gjort det på typ veckor ;) Vi har nu ÄNTLIGEN kommit från det gula fängelset, som jag kallar det, skolan asså :P Så nu är det påsklov och jag befinner mig inte hemma i Norrtälje utan uppe i Ottsjö med mamma, pappa, faster och farboror! :) Ja, alltså de som vi brukar vara här uppe, utom Frida då ;) Men jag undrar när hon komemr upp hit igen, med tanke på att hon skaffat sig sin boyfriend i Göteborg! Vi har det iallafall lika mysigt som vanligt här uppe. :) Vet ni vad!? Nu ska ni få höra på något! Jag har varit ute och sprungit nu på förmiddan! Duktig jag är ( klapp på axeln ). Men jag ljuger faktiskt om jag säger att jag tyckte det var skönt :P Det var nästan bara jobbigt ;) Har faktiskt inte tid att skriva något mer, så ha det gött nu! Pösss<333


100kr rikare + dubbelsäng!

Jaa.. Jag var tydligen tvungen att skriva lite på bloggen, enligt Jennifer, så jag skriver väl lite om dagen :) Hon tyckte att ag skulle skriva om vädret så jag börjar väl med det :P Vaknade imorse och kollade ut genom fönstret då det var blå himmel och strålande sol, riktig sommarkänsla! Vid 12 tiden kanske så ringde Jennifer och frågade om jag ville hänga med på promenad med hundarna, skulle ändå ut med Laffie också blir det ju mycket roligare med nån att prata med, ellerhur? ;) Vi hade riktigt mysigt iaf! Vi var ute i typ 2 timmar, skönt!!!

När jag kom hem igen så hade mamma,pappa och Frida kommit hem från norrtälje. De hade köpt en ny säng till Frida men de kom ju också på att de inte hade en aning om vart de skulle göra av den gamla så den tog jag och ställde bredvid min säng så nu har jag en 2 meter bred säng! Skönt som satan!!

Nån gång vid halv 5 så åkte jag till a.g (sånglärare) och pkte sedan med henne till Riala kyrka och sjöng lite låtar med en barnkör :) Det höll väl på i 1 timme kanske.. :) Och då blev jag 100kr rikare! :D Mycket Trevligt!


Imorn blir det att åka till solna och fota micke och hans syskon med micke o frida :) ♥


500 inlägg

haha gillar att jag har skrivit 500 inlägg på 1år och 4 månader ;) Medans andra typ skrivit 1000 :P Haha, seg jag är ;) Aja.., GRATTIS TILL MIG SJÄLV ;)


Biilen!

Så sjukt kul asså! Sitta i en bil i typ 6 timmar, det är mys! ;) Och det ärdesto roligare när man svarar på sms också :P Men vi har det mysgt :) Vi kommer hem vid 4-5, nån gång där :) Lagom till träningen :D TAGGA! Är sjukt trött men det kommer gå finnimang !!! :D Nu tar batteriet snart slut så måste dra! Ha det gött, PUSS!


Saknar diig! <3<3

Idag så...

åker vi hem.. :/ Guud vad tråkigt! Jag kommer ligga efter som satan i skolan imorn, men men... Jag och moa ska plugga hela helgen. RIKTIGT KUL! TAGGA TAGGA TAGGA ;) Vi har planerat att käka på pizzerian också. :) Tror vi gör det på lördagen :D Imorn så ska jag göra något skoj med NGF, vi har inte fått reda på vad mer än att vi ska ha på oss fina men bekväma kläder och ha med oss 20 kr :) Ska bli riktigt kul! :D Men nu måste jag dra!!
KRAM


En bild på Max Temrin

Idag blir det strålande sol!

Idag blir det strålande sol och från -1 till +6 :) Kommer bli en kanondag!! Jag och Moa har planerat hela dagen.

  • Vi går först upp vid halv 8-8
  • Gör oss i ordning
  • Är i backen 9 (när liftarna öppnar)
  • Utnyttjar backarna på förmiddagen
  • Äter lunch
  • Hämtar kameran
  • Åker till hoppen och solar och fotar

Sen har vi inte kommit på något mer, mer än att vi skulle åka lite skidor och sola åt fröken Ylva ;D

NI FÅR HA EN BRA DAG! KRAM ♥ ♥


Haha, flög bara liiite ;)

Haha älskar den här bilden när jag satte ihop två sugrör och ligger och dricker coola samtidigt som jag solar ;)


Strålande sol och blå himmel och + grader :)

Det kunde inte ha varit en finare dag! Har varit så underbart, trevligt sällskap, åkt i roliga backar och hopp och gjort en massa trevligt! Nån gång vid 12/1 tiden så la jag och moa oss ner i backen och solade och drack coola! så sjukt mysigt!! Har inte så mycket mer att berätta mer än att vi ska sova nu och att bilder förhoppningsvid kommer imorn... Ha det bra!! PUSSAR!

¨
haha, en riktigt snygg bild på mig från idag ;)

Vaken tidigt!

vi har landat i vår stuga där vi alla 23st bor! Hur snyggt som helst är det här, sköna sängar, många rum, platt TV, bastu och massa annat trevligt! Just nu så ska vi fixa oss för att åka skidor och ha en riktigt trevlig dag!
Haha!! Igår så såg jag och moa på jordens läskigaste film, det heter BECK- LEVANDE BEGRAVD :P HAHAHAH!! BECK..... den som inte ens är läskig satt vi och skrek åt :P Alla kom ju hit och undrade vad som pågick ;) Och sen kom max och hans kompisar och frågade vad vi höll på med, haha de tyckte vi var så jäkla töntiga :P Haha, vilket jag förstår :P Aja, vi ska se en annan beck ikväll men nu måste jag göra mig i ordning! Puss o Hej! ♥


Åker till Fjällen imorn med MOOOOAAA!! :D

Kom lite spontant vid 22:00 tiden att jag och Moa skulle få åka med till Branäs, Värmland, och åka skidor med Max fotbollslag :D Det var 2 stycken som hade hoppat av så då fråga om vi ville hänga med och åka skidor! Min och Moas reaktion var ju bäst asså ;) Herregud, vi sprang runt i huset och hoppade :P Däremot vart ju inte Max lika glad ;) Men nu är det iallafall bestämt och vi kommer ha roligare än nånsin! Kommer tillbaka på torsdag så då kanske det kommer något inlägg! :) Ni får ha det bra, KRAMAR ♥♥


Hehe, en random bild från i somras när jag var hos Vivi och Uffe :) ♥

Moppe till norrtälje!


Jaag ;)

Kom precis hem från att ha varit i norrtälje med Frida! :D Haha, vi åkte moppe in, det tog ju sin lilla tid :P Aja, när vi väl var framme så käkade vi först på donken där vi träffade Mathilda och Carina som vi en timme innan hade sagt hejdå till här hemma för att de skulle åka hem till stan igen ;) Och sen så köpte jag ett par solglasögon och örhängen :) Så nu har jag gjort av med 270kr, BRA JOBBAT DÄR SOFIA!  Och nu sitter jag här hemma och chattar med MOA TEMRIN! :D ♥♥


RSS 2.0