Jag har en känsla av...

... att det kanske är dags att fräscha upp bloggen lte grann... Jag har ju haft den här designen hur länge som helst nu! Hehe, men jag tycker ju inte att det är så kul att göra headrar och fixa sånt där. Men jag vill ändå nte att ngn annan gör det heller  för då kanske det inte blir som ja vill och då måste jag ha en design som jag inte trivs med. Så jag ska ta och fixa lite här med bloggen om några dagar, eller veckor elelr om nån månad :P Jag lovar att det kommer sluta med att nån annan får fixa den åt mig ;)


Fick bara för mig att jag skulle lägga ut de här bilderna från sommaren 2010.
Kolla vad liten jag ser ut!

Foto: Uffe
Modell: jag o vivi :)

Tack så mkt Vivi och Uffe!

Mitt älskade photoshop cs5 har slutat fungera... :( Så jag hade lite lätt panik sådär.. Men sen kom den brilljanta farbrorn som jag har och säger, " men jag fick ju photoshop elements 9 av vivi i födelsedagspresent så vi kan installera den på din data också om du vill? " Tänk..., vad skulle jag höra utan er, Vivi o Uffe?? :) Jag skulle nog inte klara mig, jag hade iaf inte haft alla de här fotoprylarna och jag hade inte lärt mig allt det här inm fotografering om ni inte hade haft sama intresse. Jag kan väl bara vara sjukt glad för att jag har er och säga tack tusen gånger om!

Ännu en sak att säga tack till.., Uppe i åre så har jag och Frida ett pyttelitet rum med en våningsöng, en garderob och en liten tjocktv på väggen. Och nu så har Uffe köpt en ny TV hemma hos dem så de ska ta med sig den gamla som ligger under deras säng och inte gör någon nytta upp till Åre så ska vi få den till vårat rum! :D Kan det bli bättre?? Ja det kan det, för Frida har ju skaffat sig sin älskade drömprins, men han bor i Göteborg och då träffas de ju inte så ofta eftersom vi bor på andra sidan Sverige så de passar på att träffas när de har lov. Och vi åker ju upp till Åre varje lov utom sommarlovet så jag får ju rummet för mig själv! :D NU kan det nog inte bli bättre, eller jo det kan det säkert bli! Det kan alltid bli bättre! Men det här är inte långt ifrån bäst kan jag ju säga!


Ledsen, men det är faktiskt inte mitt fel nu...

Nej, det är det inte... vi har inte haft något internet sen i onsdags... snark! Vet inte riktigt vad som har hänt men jag antar att det är den förjävliga vinden som har blåst ner en sån där sladd mellan 2 stålpar utanför vårat hus.. Så vi har varken nån hemtelefon eller något internet. Förstår inte att jag lever ;) Haha, har precis insätt hur mycket jag sitter vid datan :P Just nu sitter jag vid ett moibilt bredband som bara fungerar ibland så jag passar på att skriva nu när det fungerar ;)
Idag blir det träning 16:45-19:30, mycket trevligt! :) Efter träningen så ska jag springa hem, duktigt som jag är! ;)
Nej, men jag måste börja konditionsträna känner jag... Men innan träningen ska jag ut och vandra med sötaste laffie och sälja lite lax, jag ska kämpa som satan med den här laxen, jag måste komma upp i mina 1000 kr eller nu vad det var för att komma till Italien i sommar med NGF. Så ifall jag inte får ihop till den summan så får jag betala själv, och det vill jag ju inte! :P
Men nej, nu är det dags att göra sig i ordning eller vad tycker ni? ;)


LAFFIE ♥

Hej och hallå!

Nu späder vi på med ett nytt ointressant inlägg!
Micke bakom spakarna!
Vad ska vi ta upp idag?
Hm...??

 


Sofia sitter brevid här och försöker att få det att låta bra på gitarr!
Lyckas hon? endast hon själv kan ju svara på det?
för mig som har spelat gitarr i lite mer än 10 år nu tycker det är
relativt lätt..
Men för Sofia är det samma sak som rymdforskning :D
Vi har tränat lite sång och gitarr ikväll..
Frida var med i början men gav upp efter ett tag.
På onsdag så blir det repa med musikgruppen och vi hoppas att
det blir succé! :)
jaja nog om allt, skoj att ni lyssna till mina ord..
inte lika kul att lyssna på sofia som spelar gitarr precis brevid örat ;D

Ha det gott, igelkott :D
/den gästspelande Wiman!! :D
(tar imot folkets jubel)

Jag håller det jag lovar..


© COPYRIGHT!! ©

FOTO: JAG
MODELL: RONJA
KAMERA: SONY A200
TILLBEHÖR: SOFTBOX
MAKE UP: JAG

Imorgon, då lovar jag!

Jag lovar och svär att det ska bli ett bildinlägg imorgon! Har nämligen bestämt med min söta halvlillasyster att jag ska fota henne i studion imorgon :) Så då borde det komma upp lite bilder! :D Om det nu inte blir så att hon skulle komma hem till oss imorgon av någon anledning så har jag plan B. Jag ska fota mina nya kläder som jag köpte igår i stockholm med Emma :) Jag har fått en ny älsklingsaffär, New Yorker! Helt SÅLD på dem kläderna! Gaaaah!!! Så sjukt snygga!! Aja, har nog inget mer att säga så ha en bra kväll!

// SOFIA ♥

My little sister ♥


BILDER FRÅN 8 MARS


COPYRIGHT
sofia joahnsson/jag sony a200 50mm med mellanringar

Tävlar...

Tjo! Satt och kollade lite bloggar då den här bloggen dök upp och man kunde vara med och tävla om parfympaket typ. Så varför inte.. :) Det är alltid kul med sånt ! :D


Jag tävlar hos en kille som heter Dennis! http://denism.blogg.se

ha det bra! Kram!<3

Första träningen på 2½ vecka!

Det gick väl helt suveränt om man inte räknar med att typ halva träningen gick åt till strömavbrott och att jag har glömt hur man gör en sträck och om man inte räknar med att mina ben inte har några muskler och om man inte räknar med att jag började träningen med att landa på golvet :D Ja, det var i princip hela träningen så det gick inte så bra :P Men vi skyller på att det är för att jag har varit sjuk hur länge som helst säger vi ;)
Kände bara at jag var tvungen at skriva ett inlägg så jag slängde ihop ett inlägg ;)


En glad snubbe som lärt mig massor inom musiken! TACK FÖR ALLT !!!! :)

Nej, det blev inget mer inlägg som ni märkte...

Men vi hade riktigt roligt där uppe! Fast både jag och moa har varit sjuka hela veckan.. men vi har gjort en massa kul endå, bowlat, åkt skoter till våffelstugan, åkt pulka, åkt skidor, badat och hållt på med kamerarna med uffe :D Ja, kul är ju bara förnamnet! Haha, ni skulle bara veta vilken vurpa jag gjorde när vi åkte i skogen :P haha, jag fastnade med ena skidan i ett träd och flög iväg ;) hahahahaha!!!!!
Ja, jag skulle ju kunna skriva allt som vi gjort i detaljer men nej, det orkar jag inte och jag tror inte att det blir så intressant för er heller ;)
Ha det gött !
Kram Sofia I M Johansson :D


tog en random bild från alla hjärtans dag :)
Jag som tagit bilden och därför copyright
med min kamera sony a200 objektiv 70-300
:)


RSS 2.0